Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Voegwerk Naarden

Voegwerk Naarden

Voegbedrijf Naarden? Wilt u het voegwerk in Naarden laten uitvoeren en zoekt u daarvoor een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Detri VOF zeker aan het juiste adres. Detri VOF is ook uw vertrouwd adres voor al uw voegwerk Naarden en omstreken. Ons bedrijf verzorgt al ruim 15 jaar bijvoorbeeld het authentieke snijvoegen  in en rondom Weesp. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming, waar professionaliteit gecombineerd wordt met plezier in het vak. Naast voegwerk in Naarden verzorgen wij ook verbouwing-, renovatie- en aanbouwwerkzaamheden.

Uw voegwerk in Naarden en omstreken laat u doen door Detri VOF. Dit omdat u bij ons immers verzekerd bent van:

  • Vertrouwd adres sinds 1995;
  • Wij bieden een breed pakket diensten;
  • Altijd de beste service tegen scherpe en eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onze specialisme snijvoegen in Naarden? Neem direct contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69. Voor het aanvragen een vrijblijvende offerte kunt u ook contact met ons opnemen.

Specialisme snijvoegen voor in Naarden

Bij het snijvoegen in Naarden en omstreken wordt er gebruik gemaakt van een snijvoeg. Dit is een bijzondere authentieke voeg. Deze soort voeg vereist hoog vakmanschap. Onze medewerkers bezitten de kennis en kunde om deze bijzondere voeg te vervaardigen. Het proces bij het snijvoegen in Naarden is zeer arbeidsintensief.

Bij het snijvoegen in Naarden werken wij met een bepaalde werkwijze. De voeg wordt in zijn herkenbare vorm gesneden binnen de steen. Als eerst wordt de lintvoeg gezet, die vervolgens afgesneden wordt met een mesje. Vervolgens worden de stootvoegen gezet, die schuin met een mesje worden weggeknipt. Op deze manier wordt het authentieke snijwerk voegwerk in Naarden gecreëerd met facet randen.

Wilt u het voegwerk in Naarden uitbesteden? Aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen voor uw vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor al uw voegwerk Naarden. Bent u benieuwd naar al reeds gerealiseerde projecten door ons bedrijf? Bekijk dan de foto’s op onze website.