Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Voegwerk in Muiden

Voegwerk in Muiden

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw voegwerk in Muiden? Detri VOF is uw vertrouwd adres voor al uw voegwerk in Muiden en omstreken. Ons bedrijf bestaat al ruim 15 jaar en heeft zich inmiddels gesetteld als een gestaag groeiende onderneming, waar professionaliteit gecombineerd wordt met plezier in het vak. Zo zijn wij gespecialiseerd in de authentieke snijvoegen voor in Muiden. Naast voegwerk in Muiden verzorgen wij ook verbouw-, renovatie- en aanbouwwerkzaamheden.

Uw voegwerk in Muiden laat u doen door Detri VOF, professioneel voegbedrijf, bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Vertrouwd adres sinds 1995;
  • Wij bieden een breed pakket diensten;
  • Altijd de beste service tegen scherpe en eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u meer weten over onze specialisme snijvoegen in Muiden? Of wilt u direct een offerte opvragen voor uw voegwerk in Muiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69.

U kunt ook bij ons langs komen op het kantoor. Wij verzoeken u om dan wel eerst een afspraak te maken. U vindt Detri VOF aan de Argonweg 64 in Almere.

Snijvoegen in Muiden

Een snijvoeg is een bijzondere authentieke voeg. Deze soort voeg vereist hoog vakmanschap. Onze medewerkers bezitten de kennis en kunde om deze bijzondere voeg te vervaardigen. Het proces bij het snijvoegen in Muiden is zeer arbeidsintensief.

Snijvoegen in Muiden wordt gedaan met een zelf samengestelde kalkmortel, waarmee de voeg in zijn herkenbare vorm wordt gesneden binnen de steen. Als eerste wordt de lintvoeg gezet, die vervolgens wordt afgesneden met een mesje. Vervolgens worden de stootvoegen gezet, die schuin met een mesje worden weggeknipt. Op deze manier wordt het authentieke snijwerk voegwerk in Muiden gecreëerd met facet randen.

Direct uw voegwerk in Muiden uitbesteden?

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden voor voegwerk of specialisme snijvoegen in Muiden? Aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen voor uw vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor al uw voegwerk in Muiden. Bent u benieuwd naar al reeds gerealiseerde projecten door ons bedrijf? Bekijk dan de foto’s op onze website.