Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Metselwerk in Amsterdam

Metselwerk in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het uitbesteden van uw voeg- en metselwerk in Amsterdam? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Detri VOF. Detri VOF is al jaren een vertrouwd adres voor al uw metsel- en voegwerk in Amsterdam en omstreken. Detri VOF is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming, waar professionaliteit en plezier in het vak gecombineerd worden. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons bedrijf centraal. Onze medewerkers zijn overigens gespecialiseerd in de authentieke snijvoegen in Amsterdam. Naast voeg- en metselwerk in Amsterdam verzorgen wij ook verbouw-, renovatie- en aanbouwwerkzaamheden.

Uw metselwerk in Amsterdam laat u doen door de professioneel bedrijf. Detri VOF is dit bedrijf voor u, omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Een vertrouwd adres sinds 1995;
  • Een breed pakket diensten;
  • De beste service tegen eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Het hoog in het vaandel hebben staan van service, kwaliteit en continuïteit.

Wilt u meer weten over ons metsel- en voegwerk in Amsterdam? Of bent u meer geïnteresseerd in onze specialisme snijvoegen in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69.

Ons kantoor is gevestigd aan de Argonweg 64 in Almere.

Uw voegwerk in Amsterdam uitbesteden?

U bent dus op zoek naar professioneel bedrijf die uw metsel- en voegwerk in Amsterdam kan verzorgen. Ons bedrijf staat voor u klaar in Amsterdam en omgeving. Wij verzorgen onder andere bouw- en metselwerkzaamheden. Daarbij bieden wij u een breed pakket. Deze bestaat niet alleen uit het verzorgen van metselwerk in Amsterdam, maar ook uit nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en aanbouw werkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

Hierbij kan u tevens ook denken aan gevelreiniging, impregneren, metselwerken, voegwerkzaamheden en snijvoegen in Amsterdam. Onze doelstelling is om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wat is snijvoegen in Amsterdam?

Een snijvoeg is een bijzondere authentieke voeg. Deze soort voeg vereist hoog vakmanschap. Onze medewerkers bezitten de kennis en kunde om deze bijzondere voeg te vervaardigen. Het proces hierbij is zeer arbeidsintensief. Snijvoegen in Amsterdam wordt gedaan met een zelf samengestelde kalkmortel waarna de voeg in zijn herkenbare vorm wordt gesneden binnen de steen. Wil u meer weten over snijvoegen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.