Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Restauratiewerk in Muiden

Restauratiewerk in Muiden

Onderhoud is noodzakelijk voor het behoud van uw gevel. Heeft u in de afgelopen jaren geen onderhoud aan de gevel gedaan? Dan is er restauratiewerk in Muiden nodig. Detri VOF is het vertrouwde adres voor restauratiewerk en gevelreiniging in Muiden en omstreken. Elke gevel vereist een eigen aanpak. Wij komen dan ook graag bij u ter plaatse bekijken welke aanpak het meest geschikt is voor uw situatie. Deze aanpak hanteren wij ook voor de gevelreiniging in Muiden.

Het restauratiewerk in Muiden laat u doen door een professioneel bedrijf. Detri VOF is dit bedrijf voor u, omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Vertrouwd adres sinds 1995;
  • Wij bieden een breed pakket diensten;
  • Altijd de beste service tegen scherpe en eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Heeft u interesse in onze gevelreiniging in Muiden? Of is het al te laat en is restauratiewerk in Muiden nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.  Ook kunt u bellen naar  06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69.

Ons kantoor is gevestigd aan de Argonweg 64 in Almere.

Gevelreiniging in Muiden

Bij gevelreiniging in Muiden reinigen onze medewerkers in eerste instantie met heet water onder hoge druk middels een professionele hogedrukreiniger. Al dan niet met een reinigingsmiddel lost de vervuiling op uw gevel op in het water en spoelt het met het water van de gevel af.

Is de vervuiling echter zeer hardnekkig? Of niet oplosbaar in water of reinigingsmiddel? Dan biedt Detri VOF u ook een goed alternatief aan. Hierbij wordt er met een mengsel van water en straalmiddel de vervuiling als het ware van de gevel af gepoetst. De juiste instelling van straalmiddel, water en de straaldruk zorgt ervoor dat er geen schade aan de oppervlakte ontstaat. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën, waardoor deze manier van reinigen uiterst milieuvriendelijk is.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over ons bedrijf? Wilt u meer weten over onze werkzaamheden bij restauratiewerk in Muiden? Of heeft u meer interesse in gevelreiniging in Muiden? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen over restauratiewerk en gevelreiniging. Graag tot snel!