Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Metselwerk in Almere

Metselwerk in Almere

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw metselwerk in Almere? Detri VOF is uw vertrouwd adres voor al uw metsel- en voegwerk in Almere en omstreken. Ons bedrijf bestaat al ruim 15 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming, waar professionaliteit gecombineerd wordt met plezier in het vak. Zo zijn wij gespecialiseerd in de authentieke snijvoegen voor in Almere. Naast voeg- en metselwerk in Almere verzorgen wij ook verbouw-, renovatie- en aanbouwwerkzaamheden.

Uw metselwerk in Almere laat u toch doen door ons professioneel bedrijf? Detri VOF is dit bedrijf voor u, omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Een vertrouwd adres sinds 1995;
  • Een breed pakket diensten;
  • De beste service tegen eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Het hoog in het vaandel hebben staan van service, kwaliteit en continuïteit.

Wilt u meer weten over onze specialisme snijvoegen in Almere? Of bent u meer geïnteresseerd in ons metsel- en voegwerk in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69.

Ons kantoor is gevestigd aan de Argonweg 64 in Almere.

Snijvoegen in Almere

Een snijvoeg is een bijzondere authentieke voeg. Deze soort voeg vereist hoog vakmanschap. Onze medewerkers bezitten de kennis en kunde om deze bijzondere voeg te vervaardigen. Het proces hierbij is zeer arbeidsintensief.

Snijvoegen in Almere wordt gedaan met een zelf samengestelde kalkmortel waarna de voeg in zijn herkenbare vorm wordt gesneden binnen de steen. Als eerste wordt de lintvoeg gezet, die vervolgens wordt afgesneden met een mesje. Vervolgens worden de stootvoegen gezet die schuin met een mesje worden weggeknipt. Op deze manier wordt het authentieke snijwerk voegwerk in Almere gecreëerd met facet randen.

Direct uw voegwerk in Almere uitbesteden?

Wilt u een authentieke snijvoeg bij uw voegwerk in Almere? Of heeft u simpel metselwerk in Almere dat gedaan moet worden? Of wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor al uw metsel- en voegwerk in Almere. Bent u benieuwd naar al reeds gerealiseerde projecten door ons bedrijf? Bekijk dan de foto’s op onze website.