Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Gevelreiniging in Weesp

Gevelreiniging in Weesp

Wilt u uw gevel laten reinigen en zoekt u daarvoor op een professioneel bedrijf in gevelreiniging in Weesp? Dan bent u bij Detri VOF zeker aan het juiste adres. Heeft u in de afgelopen jaren geen onderhoud aan de gevel? Dan is er wellicht restauratiewerk nodig. Detri VOF is het vertrouwde adres voor zowel gevelreiniging als restauratiewerk in Weesp en omstreken. Wij komen allereerst bij u ter plaatse bekijken welke behandeling voor uw gevel het meest geschikt is. Deze aanpak wordt zowel gehanteerd bij restauratiewerk als gevelreiniging in Weesp en omstreken.

Gevelreiniging in Weesp laat u doen door een professioneel bedrijf. Detri VOF is zeker uw partner bij zowel gevelreiniging als restauratiewerk in Weesp, Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Vertrouwd adres sinds 1995;
  • Wij bieden een breed pakket diensten;
  • Altijd de beste service tegen scherpe en eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffende gevelreiniging en restauratiewerk in Weesp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.  Ook kunt u bellen naar  06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69.

Ons kantoor is gevestigd aan de Argonweg 64 in Almere.

Restauratiewerk in Weesp

Wij zijn specialisten in restauratiewerk in Weesp. Door bij het restaureren de juiste materialen en technieken te gebruiken en oorspronkelijke details zichtbaar te maken.
 Dat vraagt om specialisten met grondige kennis van oude bouwstijlen en ervaring in het restauratiewerk. Wij zijn zulke specialisten. Met liefde voor het vak en passie voor elk project dat we onder handen hebben.

Onze restauratiewerkzaamheden lopen uiteen. Van het herstellen van kozijnen tot complete kap- en gevelrenovaties. Bekijk onze gerealiseerde projecten voor restauraties.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over ons bedrijf? Wilt u meer weten over onze werkzaamheden bij restauratiewerk in Weesp? Of heeft u meer interesse in gevelreiniging in Weesp? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen over restauratiewerk en gevelreiniging. Graag tot snel!