Beste service, tegen een eerlijke prijs!!!
Home » Diensten » Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging Almere

Na jaren van gebruik is onderhoud altijd noodzakelijk voor het behoud van uw gevel. Zorg dat u niet te laat bent met de gevelreiniging in Almere. Anders moet u meer denken aan onze mogelijkheden voor restauratiewerk in Almere. Bij  restauratiewerk vereist elke gevel een eigen aanpak. Wij komen dan ook graag bij u ter plaatse bekijken welke aanpak het meest geschikt is voor uw situatie. Dit doen wij ook als het gaat om gevelreiniging in Almere. Bij het reinigen van gevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, de steensoort, soort vervuiling, de bereikbaarheid en de wetgeving omtrent gevelreiniging in Almere.

Uw gevelreiniging in Almere laat u doen door een professioneel bedrijf. Detri VOF is dit bedrijf voor u, omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Een vertrouwd adres sinds 1995;
  • Een breed pakket diensten;
  • De beste service tegen eerlijke prijzen;
  • Een streven van 100% tevredenheid bij onze werkzaamheden;
  • Het hoog in het vaandel hebben staan van service, kwaliteit en continuïteit.

Heeft u interesse in onze gevelreiniging in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06 – 53 94 97 18 of naar 06 – 539 489 69. Ook voor offertes voor onze andere werkzaamheden naast gevelreiniging in Almere neemt u contact op via het contactformulier.

Ons kantoor is gevestigd aan de Argonweg 64 in Almere.

Gevelreiniging in Almere

Bij gevelreiniging in Almere reinigen we in eerste instantie met heet water onder hoge druk middels een professionele hogedrukreiniger. Al dan niet met een reinigingsmiddel lost de vervuiling op uw gevel op in het water en spoelt het met het water van de gevel af.

Blijkt de vervuiling zeer hardnekkig? Of niet in water of reinigingsmiddel oplosbaar? Dan bieden wij nog een goed alternatief. Hierbij wordt er met een mengsel van water en straalmiddel de vervuiling als het ware van de gevel af gepoetst. De juiste instelling van straalmiddel, water en de straaldruk zorgt ervoor dat er geen schade aan de oppervlakte ontstaat. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën waardoor deze manier van reinigen uiterst milieuvriendelijk is.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over ons bedrijf? Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze werkzaamheden bij restauratiewerk in Almere? Of heeft u meer interesse in gevelreiniging in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen over restauratiewerk en gevelreiniging. Graag tot snel!